Ojsch.

Vad har hänt, Natalie har blivit kreativ. Har suttit och pillat lite med gitarren och min keyboard. Håller på med en låt som nog blir ganska bra :) Ska ordna till den imorn när jag kan vröla utan att väcka grannarna.

Idag har jag fikat med Elle, Michelle och HansEric at his place. Latte, godis och några Marlboro är fina fisken! Jag, Ella och Michelle ska förövrigt road-tripa till Tyskland. Jag ska vara dum turist med hemmasnickrad tyska, Ella ska vara blond och svensk och säga "jaaaa" med överdriven entusiasm till allt. Och Michelle får skämmas för oss :)

Förbannat bra upplägg!

Dum lista.

Jag faller för grupptrycket.

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg

3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? Hej gumman.
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Jippie :)
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? Klart.
4. Vilket sms blev du mest berörd av? Fan vad du är fin!
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Är beräknat framme om ca 5 min.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? E på möte.
7. Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom? Ring EuroVoice 888 du har 1 nytt röstmeddelande.
8. Vad vill du höra mest av allt? Hemma än?
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? Japp :)
10. Din mest romantiska replik? Mjölken är slut ;)
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? Vi ses snart!

Mina vänner skriver för korta meningar ser jag nu. Skärpning!

Fler såna här söndagar tack!

Såhär borde alla söndagar vara. Trevlig sällskap, sushi, en bra film på bio, och sen ett gäng öl på ett trevligt hak! Såg Patrik 1,5. Så himla rolig, se den :) Enda dåliga med idag är inlägget före detta. Okej, en en sak till, men det tänker jag inte lägga tid och energi på för det är det inte värt!

Usch

Man läser om hemska saker i tidningarna varje dag. I somras försvann en tjej från Alingsås, Natalie Johansen 20 år. Det hamnade på förstasidan och telefonen blev nerringd av folk. Nu var det inte jag som var försvunnen, men det fick mig att tänka lite. Det här berörde mig verkligen för det kunde varit jag.. Inte egoisktiskt menat, men ofta är nyheter en notis och så rycker man på axlarna, för att man blivit så avtrubbad. Men när man möts av en sån förstasida när man handlar mjölk chockar en.

Jag har retat mig på att det inte har skrivits mer om henne. Man brukar ju få veta om personen fortfarande är försvunnen iaf. Men nu verkar det som att hon inte är det längre :/


aftonbladet.se

Det är ju iaf  "bra" att anhöriga kan få ett avslut. Nu blev jag inte så pepp.... Usch.

Trevlig helg

I fredags hade jag en trevlig kväll i Åsa, åt pizza och tittade på film. (haha, vad fel det låter om man inte vet att Åsa är ett ställe där jag bodde innan).

Igår var jag på Hannas 18års-kalas, mitt kusinbarn. Sen när "barnen" hade gått blev det massa prat och lite grogg. Mycket trevligt :) Sen åkte jag in till stan och träffade Elanor. Käkade lite och drack öl, är lite bakis idag bara men det var lätt värt det.

Idag ska jag äta middag och gå på bio. Perfekt sätt att tillbringa en söndag :) Speciellt när det går en på nerverna att sitta hemma av olika anledningar.

Löning

Brukar vara roligt den 25e. Men nu har jag fått en halv chock, kan inte ens betala hyran nu :( Jävla krångel med sjukdagar och annat. Bläh!

Idag har jag varit på Kännsö med jobbet, och åkt stridsbåt. Har varit skönt i solen och sen roade vi oss med pantgömme. Alla ska ut ikväll, men jag ska jobba. Måste sysselsätta mig nykter känner jag.

Det är roligt just nu..

Inte. Allt går verkligen emot mig, förstår inte vad jag har gjort för ont. Skulle behållt 500-lappen jag hittade på Gekås. Det finns inget som heter Karma, så nu kan ni sluta tänka på de *muttrar bittert*.

Jobbat en stund idag, trevligt. Men missade Idol. Ska ut och åka båt imorn med jobbet, men ingen vet var eller hur vi ska ses. Åtta på Sveas kulle, kvart över på parkeringen eller halv nio på Rivö. Yeeeah, ska bli intressant det här.

Ska försöka sova snart, trots att jag har vänt dygnet helt åt helvete. Bäääh.

Men va kul då.

Kan inte lite mer skita sig då, snälla?
Telefonjävlen var såklart inte fixad. Men kamera-knappen hade de bytt. Idioter!

Ska man?

Funderar på att börja springa. Ser så härligt ut när man ser andra som springer.. Men det kommer väl inte hända. Nu har jag iaf fått tillbaka min mobil från lagning (tredje gången jag lämnat in den sen april).

Så nu ska jag väl ha både kamera, telefon och mp3 i ett igen. Skönt. Sista gången nu så var det något med laddningen av batteriet som var fel. Den laddade som den skulle, men batteriet sög liksom inte åt sig. Den var helt tom nu och jag har satt den på laddning. Om det fortfarande är fel på den börjar jag nog gråta.

Idag är förövrigt en "städa/tvätta"-dag. Händer inte mycket trots att jag sitter och planerar hur jag ska städa. Men en tvätt har jag lyckats med iaf, ska ner snart och tvätta lite till.

Inflyttningsfest

Igår var jag på inflyttningsfest hos Mini. Träffade trevligt folk och hennes lägenhet är jättefin! På bussen till Tuve blev jag och Erika avskräckta från kommunal-trafiken där så söta Sazza körde hem oss <3


Världens finaste Sazza <3


Minis syster Maria tvingade oss till charader. Jag har världens
största godis i munnen om någon undrar varför jag har den minen.


Camilla och Mini. Goa töser.



Nu får jag inte ladda upp fler bilder för blogg. Bläh! Ser om de funkar senare. Bilderna är snodda från Mini.

En latte tack.

Javisst, ska bara gå ut i köket och göra en. HansEric köpte en espressomaskin i somras och vi har ägnat många kvällar åt att sitta på balkongen, kedjeröka och dricka latte. Nu när han köpt en ny, så tyckte han att jag var den enda som var värd att ärva hans maskin :)


Mine!

Åkte hem till honom igår för att hämta den, och fastnade där. Var jag, HansEric och Michelle. Vi löste lite världsproblem och drack latte hela kvällen :)

Ikväll blir det Tuve. Ska till Mini på inflyttningsfest, ska för övanlighetens skull ha kjol, så man ser någorlunda okej ut på stan sen. Så ska jag ha en skinnväska och dricka viiin. Ni kan kalla mig Natalie von Johansson nu.

Yeah!

Haft mycket roligt på jobbet idag. Vi har varit ca 25 pers, varav 20 går att skoja med. Alla har bara lullat runt och skrattat, vi har knappt märkt att vi har jobbat samtidigt! <3

Cops

Tittar på Cops på sexan.

Fega jävla idioter. Ska spraya tårgas på en kvinna, och sätter knäet i ryggen på en liten tjej som ligger ner och gråter "hjälp, vad gör ni?"... Stackars tjej, hoppas revbenen höll.

Jävligt manligt och tufft! Bah, nu ska jag åka till jobbet och dricka kaffe med Rox!


Berörd

Det har funnits cancer i min omgivning, varav vissa har det inte gått så bra för. Finns fortfarande cancer bland mina nära och kära och jag har den senaste tiden läst ganska mycket om det.

Kom in på en blogg som berörde mig. http://jagefrisk.blogg.se
Madde 20, skriver om kampen mot sin cancer. Som man kan läsa i första inlägget klarade hon inte kampen :,( Jag började läsa bloggen för någon månad sen ungefär. Och jag har gråtit mer än en gång när jag läst den, men nu när jag läste att cancern vann blev jag så jävla ledsen.

Jag känner ju inte henne, men läser man många blogginlägg om någon får man ändå en uppfattning om hur personen är. Inget "ååh, det är så synd om mig, jag kommer säkert dö". Hon skrev så positivt!

Hennes mamma har skrivit ett inlägg på hennes blogg:
"Gå in på www.barncancerfonden.se och ge ett bidrag till insamlingen med namnet "den jävla idioten" som hon ville kalla sin cancer. Pengarna går oavkortat till barncancerfondens forskning så att andra barn och ungdomar kan bli räddade."

Jag tänker iaf sätta in pengar, istället för att köpa cigg. Känns lite nyttigare.... Gör det ni också.




Det blev en bättre dag.

Det verkar som att den här dagen blir mycket bättre än den igår, skönt. Pratade med min rara mormor förut och hon berättade att hon mådde bättre idag än på hur länge som helst <3 Var underbart att få höra henne så glad.

Ska träffa BabyRox sen också, vi ska köra bilar tillsammans ikväll. Börjar 2o.3o men vi ska ses tio i, så vi hinner kedjeröka, dricka kaffe och kolla lite på Idol <3

Just det, har bestämt julbordet och middagen för julafton med. Första året jag ska ha hand om julafton, mao jag som bestämmer att vi bara ska ha tre sorters sill och inte hundra. Möhöhö! Pappa läser ändå inte min blogg, så jag kan berätta att jag ska vara en god dotter och koka grisfötter till honom. Han kommer bli så glad.

Oooh, jag längtar till jul ^-^
Det måste också vara rim på julklapparna, annars får man inte komma! Hehe!

Bah!

Skrivit två inlägg och raderat. Har iaf skrivit av mig.... Idag har varit en jäkla skitdag och snart ska jag försöka somna och vakna till en ny dag som förhoppningsvis blir bättre!


Lat

Hej, jag heter Natalie. Jag är lat.

Heeeej, Natalie!

Det är iofs ganska städat redan, men jag tänkte göra det superrent.. Men jag orkar inte. Ooh, That '70s show på fyran. En anledning att skjuta på städningen ^^,

Rastlös

Inget jobb idag heller. Vad ska jag ägna denna fantasktiska måndag åt?

- Storstäda så det blir kliniskt rent överallt (inklusive kattens öron).
- Ha spa med hårinpackning, scrub, brun utan sol, manikyr och de där ni vet.
- Laga en god middag.
- Läsa en bra bok och äta Ben&Jerry glass - cookie dough.

Man kanske skulle göra alla sakerna. Fast om jag lagar en god middag får jag bara ångest, kul att äta något man lagt timmar på helt själv. Får nog ringa mina kära grannar, de är så duktiga på att le och säga "vad god mat du lagar" <3

This is how it feels

Jag håller på att bli förkyld... Yes box. Så e de. Blir alltid konstig och drömmer sjuka drömmar. Inatt blev min bil stulen och jag blev helt förkrossad för min jobba-jacka och min externa hårddisk (med massa hemlisar i) fanns i bilen. Det försökte jag styra upp genom att spöa på varenda stackare som sa något till mig.

Sen har jag smsat i sömnen också, värsta konstiga smset. Men som sagt, jag blir lite knäpp....

Ungefär såhär känner jag mig idag:



Schnögging!

Min kära mor skulle försöka ta nån seriös modellbild på mig. Jag ville inte ens låtsas vara halvseriös. Gud vad jag saknar mitt hår, btw. *gnälla lite*.

Oooh

Har gått omkring och varit glad hela dagen idag. Att en gitarr kan göra en så glad :) Har varit med Amanda idag och gosat med hennes månads gamla kattungar. Tjejen i kullen är lite efter kan man väl säga, och vi hittade varann direkt. Kinky kallar jag henne för hon bits så förbannat. Ska ev ta hit henne på prov när hon växt till sig, och se vad Nellie tycker om saken.

Har även varit hos mina grannar idag och terroriserat dem lite. De spelade in lite nya låtar, så jag har suttit snällt i soffan och lyssnat. Men sen blev det lite party, med Buzz och senare lite vin. På Håkansgatan bor de bästa!

Nu är jag lite småfull (vilket man tydligen blir på två glas vin och en öl när man har varit nykter typ en månad). Ska krypa ner i sängen och gosa med katten :)

Uuuuh, måste bara berätta, så jävla äckligt. Jag och Amanda åt pizza på en restaurang nere vid vattnet förut. Delade på en för vi var inte jättehungriga. Så låg det en insekt på den halvan hon fick. Såg ut som en stor fjäril utan vingar som hade krullat ihop sig lite. Trodde jag skulle spy. Fick en ny och ett litet halvdant "förlåt". Bläh! Är inte det minsta de kan göra att låta oss slippa betala. Jag åt inget av den nya pizzan, hade tappat aptiten...??


Jag har världens bästa mormor!

Pappa kom förbi en stund förut. Han hade med sig ett kuvert till mig "Det har kommit nåt brev till dig, utan frimärke". Haha, han ska alltid försöka luras, såg ju mormors skrivstil :) Och liksom hallå, finn fem fel i den meningen, jag har faktiskt eftersändning på posten.

Öppnade kuvertet (skit, nu skulle jag haft en kamera), och tog upp ett kort med massa fina klistermärken och läste:

"Hej älskling. Här är lite pengar till gitarren, skickar dem med pappa, vi kan låtsas fira 2-årsdagen av Ditt körkort! Jättekram, Mommo".

Var nere på Musikbörsen förut och beställde den, och betalade den. Den kommer förhoppningsvis inom två veckor. Iiiiih! *me happy girl*. Ville inte ta bilen in till stan. Hatar att köra i stan, och jag hittar inte till Odinsgatan. Trodde jag? Ha, jag är fan grym! Men det blir man kanske när man har haft körkort i två år *grattis till mig*!


Min min min min min <3

Har varit hos HansEric idag me, träffat massa goa människor. Men jag börjar bli gammal nu... Orkade inte vara kvar så jag åkte hem (var nykter också *kärring-varning*) och gjorde varma mackor och myste med min katt. Livet är ganska bra ibland ^-^

Suck

Nu har jag tappat ner mitt plektrum i gitarren. Har försökt få tag på det, men lyckas inte. Irriterande AB!

I feel good

I feel good, nö nö nö nö nö nö nö. La la la.....
Idag mår jag förbannat bra. Vet ni varför? För jag är bra!


Sushi

Idag har jag träffat Victor en stund och för ovanlighetens skull roat mig med att äta rå fisk. Efter sushin gick vi till ett café i vid Ostindiefararen (stavas de så?) och drack massa kaffe latte. Vi har varit jättetråkiga och bara pratat om båtar så det var tur att hans stackars flickvän inte följde med. Hon blir så sur på oss när vi bara pratar jobb ^^,  Han som blivande styrman/kapten och jag som stuvare. Haha!

Men jag ringde henne och frågade om lov. Annars får man ju fan för de.... Men hon missuppfattade det till att jag ville ha med henne på sushi (vilket hon typ hatar), men när hon fattade att hon slapp det blev hon jättenöjd. Hon e så go =)

Nu ska jag ägna dagen åt att storstäda, dvs titta på eftermiddagskomedier och strunta i disken/tvätten/damråttorna... Men jag ska städa sen för jag kanske får besök till idol ikväll.

Tisdag

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Jobbade från 16 - 18.15... Var så kul att komma till jobbet, sprang mest runt och pratade med alla jag inte träffat på över en vecka. Jobbade inte jättelänge, men jag stannade på jobbet till en stund innan nio.

Gick in i verkstaden på jobbet där min rara granne Stefan jobbar. Martin var där också, och han gjorde kaffe :) Så vi satt och tjöta skit och tog några cigg, gott! Tittade på Simpson kl 8 och sen spelade vi pingis. Sen behövde de tydligen jobba lite, så jag åkte hem. Hehe.

Nu ska jag äta lite mer rostade mackor och gå och peta min katt på fläsket. Hon är så söt när hon är irriterad ^-^

Rejv-pappa

Jag har en rejv-pappa! Har du?


Yeah!

Ont i mina fingrar

Hade en trevlig kväll igår. Ted kom och hälsade på en stund, vi käkade pizza och drack te *trevligt*. Sen kom Sazza förbi, så vi köpte lite gottgott och åkte ner till vattnet. Är så mysigt därnere tycker jag, ska ta en bild när jag får en kamera så får ni se hur bra jag har de ^-^

Vaknade alldeles för sent idag *morr* Men vi åkte in till stan och mötte upp Robban och senare Erika. Käkade sallad och tittade på folk. Åååh, just det!! Jag köpte ett par jeans *glad*. Köper ju bara tröjor och massa skit, så nu hittade jag äntligen ett par jeans som inte är stuprör *spy på stuprör när man har sko strl 41*.

Har spelat gitarr sen jag kom hem och mina fingertoppar hatar mig nu. Gör så förbannat ont! Bara för de ska jag köpa en stålsträngar gitarr *höhöhö* och spela ännu mer. Men frågan är i vilken färg?


Rosa eller lila?


Underbara söndag

Jag var ute igår, och är inte bakfull idag! Jahoooo! Åkte till Frölunda igår med Johan och Stefan, till Martin, en kille som också jobbar i hamnen. Han och hans trevliga tjej bjöd på drinkar och bärs *gott* Fastnade vid Martins el-trummor halva kvällen, fan vad roligt! Helt plötsligt var det en massa kollegor där, kul kul! Eller ja, de jobbar i verkstaden och lagar det jag kör sönder. Men det räknas väl som kollegor ändå? ^^,

Sen drog vi till Rockbaren, var rätt trevligt. Vi blev dock bara tre som gick dit, varav en drog efter typ en kvart. Men vi hade ganska skoj ändå.

Var och klippte mig i förrgår, men jag har ju ingen kamera så jag kan inte ta kort. Och tur är väl det för gaah vad kort det blev. Nu är svintot borta, och det är skönt. Fast jag kan inte tupera upp håret sådär schysst längre :,( Men det växer väl ut och då kanske det blir lättare.

Har förövrigt en idé om hur jag ska göra mitt stackars hår. Men det kan jag nog inte säga något om i förväg eftersom mamma läser bloggen. Haha!

Nu ska jag ägna den här söndagen åt att skita i att ugnen behöver rengöras! Istället ska jag umgås med min kära gitarr... Johan har lärt mig massa bra, så nu ska jag också se rock ut när jag spelar! Wöwöwö!



Klipp klipp

Ska in till Lilla Frisör Center och klippa mig klockan fem. Jag har inte en aning om hur jag kommer se ut sen, vill ju ha så långt hår som möjligt men om jag får ett ryck kanske det blir nåt tuppkamisch.. Varför har man inte en åldersgräns på typ 50 år på produkter som bleker hår? Då hade jag varit fin i håret och sluppet ha ångest för att jag ser ut som en jävla piasava-kvast! Nu ska jag in i duschen och göra hårinpackning så inte frisören skäller ut mig efter noter.


Jag behöver förändring

Nu är jag rastlös igen. Behöver förändring, lite action! Ska fixa klipptid på ett svindyrt och bra ställe så fort som möjligt så mitt stackars sönderblekta svinto kan bli nån slags frisyr! Fixa naglar och en solbränna också. Ska göra som de flesta andra kvinnor, styra upp utseendet när man egentligen behöver styra upp tillvaron.

Jag är så förbannat rastlös! Vad krävs för att man ska vara lugn och nöjd? Tror inte det hjälper att ligga runt och vara på så många coola fester som möjligt, så man kan skryta om sitt spännande liv. Kanske behöver dra härifrån, men det känns stört med tanke på att jag precis börja få ordning på min lägenhet. Mina vänner skulle jag dessutom sakna ihjäl mig efter, och jobbet... lite då!

Kanske bara är den årliga höst-"depressionen" som börjar närma sig (och helvete vad jag har blivit kass på att stava). Hur förebygger man eller botar höst-"depressioner"?

To do list

- klippa mig
- titta efter roliga kvällskurser (gitarr, teckenspråk typ) måste få utvecklas!
- ha spa-dag med ansiktsmask, hårinpackning, peeling och mängder med choklad

Ska möla i mig resten av chokladen nu (precis när jag upptäckt århundradets finne, karaktär kallas det).
Bläh!

Trevlig dag

Pappsi har varit här idag, satt upp gardinstänger och lite krokar. Alla gardiner passade bra (tack Anna, för dina råd). Sen när han hade slavat klart fick han bjuda mig på lunch också, hehe. Åt jättegod fläskfilé och bernaissås på Hotell 11. Gott gott gott! Tack papi! Får panik på att inte ha en kamera och dokumentera när jag fixar i lägenheten... Bläddra gamla bilder är det bästa jag vet!


Tjipp!

Mami <3

"Städade" lite igår när mamma ringde, hon var på väg till stan och ville komma förbi. Så hon var här en stund och klappade på Nellie, sen åkte vi ner till Resturang (Restaurant?) Faro, vid vattnet och åt. Jättegod förrätt med mozarella och parmaskinka, och sen vitlöksspäckad oxfilé till varmrätt. Mums!

Inte nog med att mamma var rar och bjöd på middagen, jag ska få hennes systemkamera i februari, när hon köpt sin nya :D


jippie yay!

Tack Mami :)

Nu börjar jag om

Nu börjar jag om med bloggandet! Bloggen är inte så fin än, men de ska väl bli ordning på den nån gång. Nu ska jag titta vidare på Sex and the city och äta Niki-choklad. Mums!

RSS 2.0