2008

Hade precis fyllt i en sån där lista där man kryssar i vad man har gjort iår och vad man inte har gjort. Jag raderade den! Nu ska jag gå och skämmas lite och hoppas att jag inte hittar på lika många dumheter 2009......


Schnöggingar!


Haha, vi är så bäst!

Jag blir så j*vla arg!

               Smart va? Ett luciatåg innehållandes tjejer i åldern 15-17 tågar in bland pedofiler. En av dem är dömd till 14 års fängelse på mer än tusen våldtäkter på sin dotter, varav två av dem gjorde henne gravid.

De får LUSSEBULLAR, GLÖGG och LUCIATÅG! Hur i helvete tänker de som bestämmer. Jag blir så arg så jag fan nästan grinar ihop i soffan. In med dem (iaf äckelhelvetet som är dömd till 14 års fängelse) i en liten liten, kall, fuktig, möglig och mörk cell och tortera honom med jämna mellanrum! Men nä, han får lussebullar!

Nä, nu måste jag nog fan gråta lite. Det är så sjuuukt! Gaah!

Vad händer...?

Okej, jag var klantig och missade att besiktiga bilen. Men nu går jag in på aftonbladet och inser, det är ju för fan fredag!

Jag har missat idol-finalen! Har inte haft en tanke på att den skulle vara idag, inte förräns nyss. Har iofs varit upptagen med att umgås med Ella, Amanda, Rickard och Findus. Findus drog tidigt, men vi andra drack jäger och spelade gitarr :) Har haft mycket trevligt, men att jag kunde vara så himla glömsk visste jag inte.

Man kanske borde gå och lägga sig nu?

Ooops.... Körförbud.

Fick hem en lapp från vägverket idag. De föreslog att jag skulle besiktiga min bil, för jag har fått körförbud. Så går det när man slarvar bort och glömmer av kallelsen från bilprovningen.

Kan ju inte komma ihåg alla vuxensaker, är ju mycket att hålla reda på. Ska iaf till bilprovningen i Tagene på måndag. Sen får jag brumma igen. Ska iväg imorn (till Kungssten, nästan), och tända ljus på en grav, så Natalie får ta vagnen dit (segt så in i helvete AB).

Jag har ju kört runt med körförbud i nästan två veckor (omedvetet). oooops. Men det ska åtgärdas......

Mamma, skicka inget argt sms om att jag är slarvig. Jag vet......!Ett äpple om dagen, är bra för magen....
Ett körförbud om året, är bra för...... håret :D

Men guud... Har min bil varit sådär ren?

Julbord!

Var på julbord på Onsala herrgård förra söndagen. Lite sent att skriva om det nu kanske, men jag måste bara få visa bilderna jag tog.


Pappa och mormor som ser helt hög ut.


Mami


Vacker utsikt


Fint!


En del av herrgården och en smoking mami.

Åt massa god mat, och blev koma-mätt. Mums var det :)

RSS 2.0