Tandjävel!

Har legat sömnlös hela natten och haft ont. Visdomstanden på vänstersidan i underkäken börjar komma fram, och det gjorde bara ondare och ondare. Inatt fattade jag att något var fel, så imorse ringde jag Akutkliniken och fick tid 13.3o. Snälla papi hämtade mig<3

De konstaterade att tanden växer som den ska och att det "bara" var en inflammation. Lite halsfluss också, som grädde på moset... Fick pennicilin (stavning?) och någon töntig värkmedicin. Somnade när jag kom hem, och när jag vaknade en timma senare mådde jag faktiskt lite bättre :D

Jag är sjuukt sugen på tacos, men kan inte äta *gråta lite*. Så fort det här är över ska jag äta tacos tills jag kräks!
Shit, tänk om jag inte kan gå på halloween-festen på lördag, är ju ändå 35 pers som kommer. Får inte missa!

Vit helg

Om man festar till det ons, tors, sön, mån. Har man haft en vit helg då?
Vafan, jag är leedig.

I söndags kom Ella hit, och vi lagade mat. Världens godaste köttfärssås, med färsk pasta och massor med parmesan. Sköljde ner med jäger! Mathias och Krille kom hit och hälsade på mig, var jätteroligt att ha mina favoritpuckon här!

I går käkade vi sushi och drack ännu mer jäger *gott* Mike och Sazza var här. Hängde i köket och hade det allmänt underbart..

Nu ska jag försöka bli människa igen, sen ska jag ner på stan och träffa HansEric och Jenny. Vi ska handla lite inför våran Halloween-fest på lördag. Lite dekorationer och sånt, men även kläder till oss. Hjälp mig lite här nu snälla:
Vad ska jag vara på Halloween?
  • Kanin
  • Polis
  • Grisen i säcken (ska ligga i en potatissäck och grymta hela kvällen) Alla andras förslag, inte mitt.
  • Arbetslös hamnarbetare
  • Fyllis-Börje
Hilfe.

Härlig natt!

Satt hemma hos Sazza igår, och slappade. Sen kom däcket dit... Vid halv tre tänkte jag och Däcket dra oss, men vi åkte istället till Gamlestan. Reeejv! Vid sex-tiden imorse var jag helt slut, orkade inte dansa mer. Börjar bli gammal :(

På vägen dit dränkte vi min stackars bil, shit vad mycket vatten det är på vägarna när det är monsun-regn. Körde igenom den största vattenpölen jag sett, för jag var tvungen. Var på stockholms-påfarten, kunde ju inte backa lix.

Nu ska jag tvätta lite, sen duscha. Snart kommer Ella hit, nu även kallad "Lola", hah. Är sjukt sugen på min specialar-ost-bricka, så en sån ska jag ordna till *gott*

Härliga höst!

Hösten är underbar!

Har varit runt och snurrat som vanligt de senaste dagarna. I förrgår, kom Robban och Michelle hit och gjorde pannkakor <3 Sen drack jag och Michelle vin, gott gott.

Igår fikade vi, jag, Ella och Michelle. Eller det var mest jag och Ella, Michelle gick runt och bakis-shoppade ^-^
Åkte hem till Sazza och kollade lite tv, sen ägnade jag natten åt att dricka upp resterande vin med Ella. Tittade på filmen Click, och den är ju bara såå bra. Sen var klockan sex, och då var det nattinatti.

Nu ska jag till IKEA med mamma.... HansEric ska åka med, haha, jag ska plåga honom! Sen ska jag köra in pappa till stan, och sen köra hem honom och hans kompis inatt. Vi ska sjunga Pärleporten på högsta volym i bilen, haha!

Och mitt i allt det här ska jag hinna fika med Ella.

Avässt!

Hatar fortfarande min dator, om någon skulle undra. Skulle in till stan i lördags, men när jag stod i hallen skickade min granne ett sms "kom och drick vin". Skuttade över dit och hade en trevlig kväll!

Igår var jag lite bakis och ynklig, men det gick över. Träffade Ella och Michelle, och åkte ner till Åsa.. Träffade Krille och Mathias :) Käkade efterlängtad kebab-tallrik på Svanen innan vi åkte hem till Robban igen. Drack kaffe och var allmänt flummiga.. Sååå, in till stan igen (Robban kör, vemfan orkar åka buss). Drack kaffe på nåt nattöppet ställe, sen en sväng upp på Ramberget.

Är ju så gammal och dement nu, så jag måste skriva upp vad jag gör! Och det här är mycket viktigt: Idag har jag städat!

Fuck it!

Nu är jag så jä*la arg på min dator. Så fort jag ska göra något är det krångel, men nu ska den inte få förstöra min kväll! Nu tänker jag bryta sönder den mitt itu, slänga den åt helvete och sen hoppa in i duschen.

Destination: Gamleport, med ett löfte om gratis öl! Möööms!

Nykterist javisst!

Jag gillar att vara nykter, det är min nya grej! Var på Gamleport idag, för ovanlighetens skull. Och så var jag på Pullmans en stund och drack kaffe med Elanore. Robban plockade upp mig i sitt vrålåk och så åkte vi in till stan, käkade världens godaste lunch med Michelle och sen gick vi till Stage door och jag tittade på när de drack öl. Sen har jag varit chaufför hela kvällen....

Var hos HansEric en sväng och spelade Buzz. Men vi blev rastlösa och åkte igen... Upp på Ramberget och kollade utsikten. Jag och Michelle var supernöjda över att bo i stan, och Robban hade lite bor-på-landet-ångest! Kvällen slutade med pizza och Sex and the city- filmen.

Har lite bilder, men jag lägger upp dem imorn.
Och uppdaterar våra steg.

Gamleport

Idag har jag varit på Gamleport med Elanore och hennes syster Elisabet. Michelle var också med på ett hörn när hon inte jobbade :) Åt världens godaste gubb-toast! Åkte till Michelle sen och kollade film, svinbra film med Vin Diesel!

Imorgon ska jag och Robban dit och käka lunch, gott ^-^

Dagens steg:
Jag - 3938
Kj - 6200

Sammanlagt:
Jag - 10.143
Kj - 12.902

Katze

Mein katze ist tråkig! Försökte pussa på henne, men hon har väl pms eller nåt...


Fröken sur!

Nu ska jag ut och gå i det underbara vädret. Kul kul! Men jag måste få lite bättre på stegen idag. Så nu lämnar jag min sura katt och låter henne klösa sönder soffan ifred.

Lill-lördag!

Tjohej!
Har firat lill-lördag idag! Gick till Gamleport och drack kaffe med Michelle, sen gick vi vidare till Sticky... Så jävla bra! Kunde ingen ha sagt tidigare att Sticky är fyllt av sjukt snygga killar och grymt bra musik. Jag dog lite! Några band spelade, varav en av sångarna var tjej. Hon growlade skiten ur alla, jösses. Var tok-imponerad :D

Gick sedan vidare till Dubliner, där det inte alls var några snyggingar. Bara gubbar... Men vi mötte upp Michelles kollegor och satt på uteserveringen. Har haft görkul, vilka nötter, haha! Nu har jag precis kommit hem och är sådär gött onykter så jag nog kommer somna typ för en stund sen.

Mina steg idag: Pinsamma 6205!
Men ingen annan har rapporterat in så jag leeeeder ^-^ *hämtar en cider i kylen och firar och blir liiite fullare*
Skåååål!

Lets walk!

Jag är vaken och stegräknaren står på hela 27 steg. Jag ska in till stan sen och fönstershoppa, och sen ta en långpromenad. Jag ska vinna!

Jobbat idag.

Hade nästan glömt hur man gjorde. Jobbade från 12.oo-21.3o. Kom iofs inte igång förrän halv tre, men det var inte mitt fel. Idag har allt som kan krångla krånglat. Bytt maskin flera gånger och bytt multi-kopplingar och hej och hå (för det vet alla vad det är va, haha).


Alltid lika snchögg!!


Massa bockar, en secu och en båååt.


Pappas place. Han kör blå-röda stålgiraffer.....

Hoppas jag får jobba lite till den här månaden. Så jag har tjänat in käket i matsalen, fackföreningsavgiften och a-kassan iaf. Som jag förövrigt inte får en krona ifrån eftersom jag inte varit med ett år. Jävla idiot-påhitt! *muttrar något dumt om politiker som inte är snällt*

Ska snart iväg en sväng. Blir tokig på min dator, försöker installera ett program och det funkar kalas. Förutom att det är fel program som installeras! Göh! Imorn, onsdag, startar tävlingen.

Fika, middag och bio.

Idag har varit en härlig dag. Träffade Kj, och gick till nåt café i Linné... Satt där och drack latte i flera timmar, gott gott. Gick till Haga och kom på att vi var hungriga, stannade till på Sjöboden (hette det så?) och käkade god mat och drack vin. Blev härligt lullig :) Sen såg vi grymmaste filmen Rallybrudar, på Bergakungen. Jag bara måste köpa en rosa amazon!!

Imorn ska jag även jobba, för en gångs skull. Ska bli naaajs!!
Nu ska jag lyssna på polisradio och äta massor med godis!

På onsdag börjar vi!

På onsdag börjar vi med utmaningen.
Vem kan gå en halv miljon steg på kortast tid? Vi sätter på oss stegräknaren på morgonen och tar av oss den när vi lägger oss igen. Stegen rapporteras till mig på kvällen eller dagen efter.

Vilka är med?
  • Jag
  • Sazza
  • Monica
  • Robin
  • Kj
Vill du också vara med så säg till. Vi börjar på onsdag! Mamma, pappa? Dags att röra lite på sig? ;)

Pojkvän sökes

Hej hopp. Eftersom jag har fyllt tjugo och börjar bli gammal så lägger jag ut en kontaktannons på min blogg. Trots att jag är lastgammal har jag några kriterier:

  • Du ska tycka om katter, och tycka att det bara är charmigt när en tjock kisse hoppar upp i sängen och kloar lite på dig. Och när hon stryker med svansen under näsan på dig så du nyser.
  • Om du måste fisa i min närvaro, gör det helst inte under täcket, samtidigt som du lyfter på täcker och luktar.
  • När jag har frossarkväll och äter typ 5000 kalorier, är det för dig helt otänkbart att säga "ska du verkligen äta allt det där?" Jag lovar, det blir headshot på en gång!
  • När jag har cravings efter parma-skinka eller sushi, åker du gärna iväg och handlar det åt mig. Och tycker jag är charmig när jag vräker i mig det som en nyss fritagen kidnappad.
  • Du gillar action-filmer, men även "töntiga" filmer som Cry Baby, Grease och Pretty Woman. Så får du gärna trösta mig när Simba's pappa dör!
  • Du avgudar min rosa hall!
  • Du är lång, brunhårig, har mörka ögon, är rik som ett troll, har schysst tvättbräda och stora biceps, vett att uppskatta det du har, musikalisk och allmänt bäst. Sen är du grym på att laga mat, få mig att skratta och så är du the best lover ever.
Hör av dig om du orkar leva med en små-fet, arbetslös kvinna med ett jävla morgonhumör!

Mirrors

Igår var jag nere i Åsa och tittade på film med Andy, Challe och Emma. Vi såg Mirrors.. Skönt att se en skräckfilm som inte knäcker mig. Saw-filmerna fick mig att må så himla dåligt, både psykiskt och fysiskt och jag hatar filmen som gör så med mig. Men Mirrors var ganska okej, visst, jag väckte de döda med mitt skrik några gånger och bjöd på en härlig tinnitus. Men vafan, lite får man tåla när man ser skräckisar med mig.

Idag känner jag inte för att göra något annat än att sitta uppkrupen i soffan, med massa tända ljus, och en bra bok. Börjar jag bli gammal eller va e de frågan om??

Brrr

 

MMS

 

Det här är utsikten från mitt ena vardagsrums-fönster idag. De senaste dagarna har det varit så fint väder och jag har velat fota, men nu när jag kan så är det inte roligt. Regn och rusk är inge vidare, men det är en ganska höstig bild. Synd bara att den av någon konstig anledning är mycket bättre på min mobil.


Iiih :)

Hade kort som jag glömt av på mitt minneskort, upptäckte det nu när jag kopplade in min nya mobil i datorn. Så himla roligt! Raderade några bilder snabbt som attan, vill slippa se skiten. Men den här gillade jag :)


Do dä pows!

Telenor <3

Telenor är bra! Hade en telefon som gick sönder, fick en ny tillbaka. Sen gick den sönder, fick en ny tillbaka. Den kunde man inte ladda så jag lämnade in den, fick tillbaka den och det funkade fortfarande inte. Lämna in skiten igen!

Var idag och skulle hämta den. Fick inte en lös telefon i en liten påse, utan en hel låda. Fått en nyare modell, och tillbehör som laddare och handsfree. Kanon ju! Kanske är deras skyldighet, det vet jag inte. Men jag är glad och killarna på Telenor, Backaplan har alltid varit supertrevliga.
                      
                                     Gamla telefonen, och den nya till höger :)

Äntligen kan jag ta bilder också! Kommer tok-fota allt jag ser nu :)
Tecknade en försäkring för 39:-/mån. Kanske onödigt, men bättre det än cigg!

Tidsfördriv

VEM
Vem är i rummet med dig? - Kanske någon ande.
Vem fick du sms av senast? - Telenorbutiken på Backaplan.
Vem pratade du senast i telefon med? - Michelle
Vems hus var du senast i? - Michelles
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? - Mormor
Vem önskar du att du var med nu? - Är ganska trött, så ingen.

VAR
Var är din telefon? - Brevid mig i soffan
Var är din mamma? - Hon är nog på jobbet.
Var sover du? - I min härliga 160cm säng :)
Var fick du tag på tröjan du har på dig? - Jag har ingen tröja på mig, linnet är från H&M.
Vart åkte du senast bil? - Till stan och tillbaka, förut idag.
Var i ditt rum är du? - Var... I soffan.

VAD
Vad åt du senast? - Buffé på Lydias. Åt förmycket, och har nu matkoma!
Vad drack du senast? - En kaffe latte.
Vad är det för färg på dina byxor? - Ett par ljusa, trasiga jeans.
Vad är den närmaste saken som är blå? - Mina jeans. Annars är en bok på bordet blå.
Vad har du på fötterna? - Strumpor, en brun och en vit.
Vad är din favoritfärg? - Råwsa
Vad är din favorithemsida? - Ingen aning.
Vad hör du just nu? - Ljudet från tvn.

NÄR
När var senaste gången du tände ett ljus? - I förrgår.
När träffade du din pappa senast? - Igår.
När duschade du senast? - Imorse.

HAR DU NÅGONSIN
Hånglat i mer än tre minuter? - Har jag säkert.
Sovit i någon annans säng? - Ja
Hånglat på en bio? - Ja
Hånglat i skogen? - Ja
Sovit naken? - Ja
Kört över hastighetsgränsen? - Ja
Målat om ditt rum? - Avesst, Natalie+roller+öl = färg även i taket!
Haft känslor för någon som inte känt det samma? - Ja
Sovit i en säng med någon av samma kön? - Ja
Sett någon dö? - Nej
Varit på ett plan? - Ja
Sovit till tre? - Ja
Älskar eller saknar någon just nu? - Ja, vänner och familj :)

Inspirerad

Nu jäklar ska det bli motion i höst!

Jag har en stegmätare, och det tycker jag att ni också ska köpa. Kul att se hur många steg man går på en dag :)
Jag snor den här idén, för den är så himla bra! Vad sägs om att ni "anmäler" er till mig, och när vi börjar talar ni om hur många steg ni har gått varje dag? Så peppar vi varandra att röra oss, först till ett visst antal steg vinner!

Låter det som en rolig idé?
Nu ska jag återgå till internet-fönster-shopping. Kommer snart upp en önskelista inför födelsedag och julafton här :)

Härlig promenad!

Gick och gick och gick. Tillslut var jag inne i stan.... Gick till Gamleport och överraskade Michelle och fick ett glas vatten. Sen tog jag bussen hem, trodde jag (kom ihåg: den mot Högsbohöjd kan man inte ta hem).

Papi kommer snart, ska försöka fjäska till mig en lunch/middag på nåt ställe nere vid vattnet. Far är rar *blink blink*. Ska äta tacos med Michelle ikväll. Ska bli gott, var så längesen jag åt det!

Zzzz

Är trött, gick upp nio idag. Behövde få lite ordning och reda på min dygnsrytm!

Som belöning för att jag städade igår har jag köpt böcker :) Köpte sex stycken pocketböcker för 35-39 kr/st, kanon ju. Inga tunga självbiografier eller läskiga deckare den här gången. Bara "chic-lit" som det kallas, uusch vad fjolligt! Men det är iaf den typen av böcker som är påväg till mig nu.

Tränar med pappa en annan dag, nu ska jag gå ut och gå en långpromenad. Det är klarblå himmel, och solen skiner på alla orangea löven. Då får man fan inte sitta inne!

Schteeedat.

Städat på tyska. Mina kunskaper är ruggigt bra!

Idag har jag fikat med Michelle och Ella. Och städat som en gnu! Har rensat avlopp, skurat toalett-sitsen, torkat ur skåpet under vasken och sånt vuxen-poängs-göra utöver den vanliga städningen!

Mamma, du är mucho välkommen på ett spontanbesök, och se att din odåga till dotter faktiskt har städat.

Imorn kommer pappa hit på besök. Han fick en espresso sist och tyckte den var mycket god, så det ska jag servera honom imorn. Ska även ringa honom på förmiddagen och kolla om han ska träna, för då tänkte jag haka på. Vi arbetar på samma ställe och har ett fint gym vi kan använda när vi vill :)

Yeye, nu ska jag skutta in i min nyskrubbade dushkabin och bli en ny människa. Das was alles! Köss hej!

Sehr gut tag!

Mycket bra dag. Är så grym på tyska va! Yeyeyey.

Idag har jag flummat och fikat med HansÅke och Kjell. Flummat och druckit kaffe, och planerat party. Tittade förbi Ella en sväng på Pullman och drack kaffe. Ska in och fika med dem imorn med, yey.

Oooh, den 1 november blir de partaj! Pimps and hoes party hos HansÅke. Va vi ska grejja! Ella ska vara mig och Michelles pimp :D Nu blir det hård-träning en månad kan jag tala om. Man kan inte dallra fram som en Jell-O när man ska på kalas. Oooh, jag är så pepp va.

Måste lösa situation kamera nu innan jag blir tokig! Gah!

Bah!



Hoppas ni är stolta över er själva!

Vilket väder.

Jösses vad det har varit oväder inatt. Mysigt att att krypa ner under täcket med min katt! De senaste dagarna har jag mest snurrat runt och druckit massa kaffe. Igår var jag på Ada's med Erika och käkade, sen drog vi till Laugh & Dance i Gårda. Progg är ingen komigångmusik för mig, och med en förkylning på G åkte jag hem vid halv två.

Stackars Erika igår, jag skulle ta bilen bort men hittade ingen parkeringsplats. Hon såg min bil köra förbi och var ute och letade efter mig. Så ringer jag och säger att jag tar bussen istället, så jag åker hem och hämtar mp3n och går till bussen. Lyckades inte ens hoppa av rätt hållplats, så det blev HjalmarBrantingsplatsen istället, men tur var väl det ^-^

Slutsats: Måste lära mig fickparkera, så jag slipper åka buss.

Tidsfördriv

1. Vad heter du? Natalie (Nathalie om man ska vara petig) Elisabet Johansson
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Natalie, orkar inte byta leg.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jag hette Oscar i magen (tror jag?).
4. Vilket stjärntecken är du? Skytt
5. Vilken årgång är du? -87
6. Vart bor du? Göteborg
7. Bott utomlands? Icke
8. Flyttat antal gånger? 6 gånger.
9. Vart skulle du vilja bo? Omöjligt att svara på. Men en storstad, och en fin strandlägenhet/villa någonstans.
10. Vilken skolklass? Ingen mer förhoppningsvis.
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Jag är glad om jag är lycklig, frisk och snuskigt rik.

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
178 cm
2. Hur mycket väger du? 62 kg
3. Hårfärg och frisyr? Nåt mörkbrunt jag helst döljer i en mössa.
4. Ögonfärg? Gröna eller bruna beroende på ....
5. Mest nöjd med? Allt, jag är ju bäst.... Eeeh..
6. Minst nöjd med? Att jag är lat.
7. Skostorlek? 40/41
8. Glasögon? Nej
9. Har du några piercingar? Tungan, två i naveln och en i strängen mellan tandköttet och överläppen (smiley).
10. Har du några tatueringar? Trampstamp-tribal i svanken, och ett kanji-tecken som står för pappa på ankeln.

FAVORITER
1. Filmer? Pretty Woman, American History X, Hajar som hajar och de flesta Beck.
2. Låtar? Ojsch.. Det mesta!
3. Årstider? Varm vår tack.
4. Mat/dryck? Sushi, mammas fläskfilé och fläskpannkaka. Redbull, Latte och vatten.
5. Djur? En gangster-katt som heter Nellie.
6. Färg? Råwsa.
7. Parfym? Gucci och nån vanilj från Yves Rocher.
8. Tv-program? Vänner, CSI och Matlagnings-program.
9. Ämne i skolan? Raaaast! Höhö.
10. Sysselsättning? Spela gitarr, fika och laga mat.

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Använder inte jacka så mycket. Mest på jobbet.
2. Vad använder du just nu för skor? Vita DC-skor.
3. Favoritfärg på kläder? Svart, vitt, baby-rosa.
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull?
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Myskläder man inte ser pest-smittad ut i.
6. Favoritaffärer? Pass.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Mellan 0 och 4000, beroende på inkomst.
8. Favoritmärke? H&M.
9. Vad har du för byxstorlek? 28/29.
10. Vad har du för tröjstorlek? 36.

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Bengt.
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Ingenting, det ligger på byrån i hallen nu.
b) Jobbväska just nu? Har ingen?
c) Handväska eller liknande just nu? Ingening, har inte haft väska på länge.
3. Vad är du beroende av? Sushi!
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Apotekets, aco?
6. Vad tror du på? Spöken.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Jag är icke troende kristen.
8. Vad köpte du senast? Bananer och kattmat.
9. Har du nåt husdjur? Javesst.
10. Var bor du? Fortfarande Göteborg.

Nellie <3

Har druckit lite kaffe med Michelle, gott. Kommer hem och möter en gäspande katt i soffan. Sätter mig med laptopen i knät och Nellie kryper upp brevid mig, och nu ligger hon och knör på mig och snarkar nöjt. Kärleken från djur är helt underbar <3


Min buskatt <3



Sysselsätter mig.

Jag sysselsätter mig så gott det går. Jobbar knappt alls nu... Har ni nån bra idé på saker, projekt som gör att tankarna kommer på annat håll och tiden går?

Igår var jag inne i stan med Michelle, var på Gamleport och hämtade hennes schema. Sen satte jag mig med gitarren, och då ringer telefonen. Jobbet ringde och undrade om jag kunde jobba, javisst! Kände mig som en agent som dök upp och räddade situationen, haha.

Åkte iväg till Linkan sen och träffade honom, hans flickvän Lovisa, Sanna, hennes pojkvän och Ella. Var ganska trevligt, borde varit lika full som dem tror jag, för de för sig att tejpa mig, hata tejp! Låg som en korv på golvet och kom ingenstans. Så kul kan man ha en tisdag. Bilder kommer, för de dokumenterad noga. Blöh!

Har varit med HansEric idag. Vi har ätit sushi, druckit latte och spelat buzz. Han är en bra vän <3
Ska kanske ta en kaffe med Michelle nu... Kvällsfika är de bästa. Javesst!

RSS 2.0